محل تبلیغات شما
جایگاه و ارزش نان در فرهنگ ایرانی و علت نامگذاری برکت برای نان. از قدیمی ها بپرسید همه میگن از یک روزی دیگر نان کیفیت خوبی نداره. ولی از چه روزی.؟ نان خوب ترکیب آب آرد و مایه خمیر است. بادافزایش جمعیت و صنعتی شدن و تآمین نان مردم سرعت باعث حذف کیفیت نان شد. نان یک تولید نیست و یک خلق و آفرینش است که به عهده انسان گذاشته شدهواست و یکی از دلایل ارزش آن است. بعنوان مثال تخم مرغ در 21روز و دمای مشخص بدن مرغ تبدیل به جوجه میشود.

بررسی و رد نظریه آلفرد وگنر توسط یک ایرانی و اشتباهات آن و جواب برای رد نظریه وگنر

حلق گم شده کیفیت نان و جایگاه نان در فرهنگ ایرانی

رد نظریه آلفرد وگنردر باره جدایی قاره ها توسط محقق ایرانی مجتبی ملکی

نان ,کیفیت ,یک ,روزی ,مرغ ,جایگاه ,فرهنگ ایرانی ,نان در ,در فرهنگ ,کیفیت نان ,انسان گذاشته

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها